Over ons

Breedveld & De Ruiter

Breedveld & De Ruiter

Kennismaking


Heb je nog vragen of wil je weten of wij iets voor je kunnen betekenen? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bekijken we samen of jouw situatie geschikt is voor mediation.

Over ons


Wij helpen je als mediationkantoor graag bij het vinden van een zelfgekozen en blijvende oplossing.

Bij Breedveld & De Ruiter:

  • worden de gemaakte afspraken goed vastgelegd;
  • word je begeleid door een geregistreerde (familie)mediator;
  • ben je voordeliger uit dan via een advocaat;
  • voer je niet meer gesprekken dan nodig;
  • kun je ook ’s avonds en op zaterdag terecht voor afspraken;
  • word je volledig voorgelicht;
  • krijg je snel duidelijkheid en zicht op je (financiële) situatie;
  • en kun je ook na de mediation terecht met je vragen.

Wij hechten aan hoogwaardige kwaliteit en bieden graag een prettige en rustige omgeving, waarin letterlijk en figuurlijk lucht ontstaat voor het beëindigen van een geschil. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke benadering, een goede prijs-kwaliteitverhouding en creatieve oplossingen.

S. (Suzanne) de Ruiter
0165 – 567 852
info@adviesenmediation.nl

Suzanne is MfN-registermediator, lid van de Nederlands Mediatorsvereniging en ingeschreven in het register van de Raad voor Rechtsbijstand. Door jarenlange werkervaring in diverse functies heeft Suzanne veel kennis opgedaan met conflictsituaties en jeugdzaken. Zij verzorgt regelmatig presentaties door het hele land. Suzanne is sinds 2006 actief als zelfstandig mediator. Zij heeft inmiddels meer dan 100 (echt)scheidingen succesvol begeleid.

Vanuit haar betrokkenheid en voorliefde voor complexe uitdagingen weet zij bijna al haar mediationtrajecten tot een goed einde te brengen. Haar manier van werken is praktisch, doelgericht en bevlogen. De ervaring van Suzanne staat borg voor een no-nonsense aanpak en transparante communicatie. Suzanne streeft in al haar zaken naar een oplossing die door beide partijen wordt gedragen.

mr. drs. E. (Erwin) Breedveld
0165 – 567 852
info@adviesenmediation.nl

Erwin Breedveld heeft de studies algemene economie, fiscaal recht en notarieel recht met genoegen afgerond. Erwin heeft ruime ervaring met advisering rondom (echt)scheidingen en conflictoplossing. Hij is een echte allround en deskundig adviseur die veel kennis heeft van de diverse vraagstukken die bij een (echt)scheiding spelen.

Erwin hecht aan hoogwaardige kwaliteit en vanuit zijn oplossingsgerichte houding is hij voor jou een prettig klankbord. Erwin voorkomt dat je zaken over het hoofd ziet en helpt bij het maken van heldere en optimale afspraken in het (echtscheidings)convenant.

Samen bekijken we of jouw situatie geschikt is voor mediation